Almedalsveckan

Vi har flerårig erfarenhet av att arrangera seminarium, mingel och föreläsningar under Almedalsveckan. Samtliga av våra anläggningar är belägna ett stenkast från Almedalens scen. Vi kan husera sällskap på mellan 10-650 personer, men tack vare den geografiska närheten mellan dem har vi möjlighet att sy ihop arrangemang för upp till 1000 personer samtidigt.

För bokning & frågor kontakta
bokning@wisbyhotelgroup.se

Donners event

Vår största lokal, eventhallen, har en kapacitet på 650 stående och 300 sittande personer. Lokalen är fullt utrustad med teknik anpassad för konferens, mingel eller fest. Till lokalen finns en entrévåning som ligger en trappa upp med ett balkongräcke som ger utsikt över salen. I direkt anslutning ligger Donners Hotell.

Rosa huset

Troligtvis Visbys allra vackraste möteslokal med utsikt över Donners plats och Almedalen. Hög takhöjd och stora djupa fönster skapar en exklusiv känsla och en kreativ miljö. Här har vi arrangerat alltifrån mingel och årsmöten till internationella toppmöten. Lokalen har plats för upp till 150 personer samt konferens för upp till 70 personer. Det finns även två grupprum med plats för 10 respektive 15 sittande.

Visby Börs

Visby Börs är Visbys både äldsta och nyaste hotell. Här erbjuder vi två helt unika konferenslokaler från två helt olika tidsepoker. Valvet med plats för 25 konferensgäster respektive salen med plats för 100 sittande.

Joda Bar & Kök

I inre hamnen endast en minuts promenad från Donners plats erbjuder vi två konferenslokaler samt en stor och delvis vädersäkrad innergård.
Lokalen Stora baren har plats för 50 personer sittande och 150 stående. I Salen har vi plats för 150 sittande och 300 stående. Lokalen är utrustad med scen, två projektorer samt med ljud- och ljusanläggning för konferens och konsert.

I direkt anslutning finns en stor, delvis vädersäkrad, innergård i söderläge som rymmer 500 personer. I kvällssolen med utsikt över Visby hamn har vi en uteservering där vi serverar lunch och middag. Restaurangen inomhus har plats för 100 personer.

Amici Belli

Mitt emot Hotell Visby Börs på Strandgatan hittar ni restaurang Amici Belli. Med sin innergård och ringmuren som fond fungerar den perfekt som yta för föreläsning eller mingel.

Italienaren

En trevlig oas mitt i händelsernas centrum ett stenkast från Donners plats, perfekt för ditt almedalsevent.

Luna

Intill restaurang italienaren finns vår nattklubbslokal. Här finns professionell ljud- och ljusutrustning samt en bar. Plats för 150 dansande gäster.

Donners hotell

Verandan och orangeriet på Donners hotell är perfekt för mingel, middag eller seminarium.